Televisie

AVROTROS gevestigd in rijksmonument

AVROTROSHilversum heeft er in de vorm van het voormalige gebouw van de Wereldomroep aan de Witte Kruislaan 55 een rijksmonument bij. Dat heeft de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed bevestigd, zo meldt de Gooi- en Eemlander. Momenteel is AVROTROS er gevestigd. (meer…)

Radio

FD Persoonlijk bij BNR Nieuwsradio

FD Persoonelijk on airHet weekendmagazine van het FD krijgt vanaf morgen een radioversie: FD Persoonlijk On Air. Elke zaterdagochtend tussen tien en elf gaat presentator Paul Laseur op zoek naar de goede dingen in het leven: reizen, lekker eten, cultuur, muziek, mode en design. Prominente gasten uit bedrijfsleven, politiek en cultuur praten over de andere kant van hun bestaan, daar waar werk en privé elkaar raken. (meer…)

Online

Online health magazine Bedrock gelanceerd

BedrockHet nieuwe online health magazine Bedrock is een initiatief van online uitgever Wayne Parker Kent en het digitale bedrijf van producent FremantleMedia Netherlands. Samen ontwikkelden zij een website waar door experts en ervaringsdeskundigen vragen worden onderzocht die betrekking hebben op een gezond en bewust leven. (meer…)

In Productie

De Meldkamer

De MeldkamerHet realityprogramma De Meldkamer geeft een kijkje achter de schermen van politiemeldingen, alarmcentrales en hulpverleners. Er komen uiteenlopende meldingen binnen zoals gewelddadige overvallen, mishandeling, straatroof en inbraak. Met behulp van cameratoezicht, verborgen camera’s en geluidsmateriaal probeert de politie de criminelen op te pakken, voordat het echt uit de hand loopt. (meer…)