Televisie

RTL Z: kennis met een knipoog

RTL ZRTL Z is vanaf 7 september met een eigen 24-uurs zender, website, mobiele app, social media kanalen en evenementen overal en op elk moment van de dag bereikbaar. De vijfde free to air televisiezender van RTL Nederland is te vinden op kanaal 11 bij KPN en 12 bij Ziggo. (meer…)

Radio

Middengolfmast in Lopik wordt opgeblazen

LopikHet bedrijf Haarman & Wiersma uit Westerhaar-Vriezenveensewijk heeft de opdracht gekregen de middengolfzender van Radio Maria te ontmantelen. Komende vrijdag blaast het bedrijf de 196 meter hoge zendmast in Lopik op. De mast werd tot en met maandag gebruikt voor de uitzendingen van Radio Maria. (meer…)

Online

SpotXchange wordt SpotX

SpotXHet platform voor programmatic video SpotXchange kondigt een naamsverandering aan. SpotXchange wordt SpotX. Voor het bedrijf vormt deze naamswijziging de laatste stap in de overgang van video exchange naar een geïntegreerd platform. (meer…)

In Productie

2 Doc Onder Ongelovigen

Onder OngelovigenHet aantal ongelovigen in de wereld groeit. De religieuze agressie tegen hen ook. Blasfemiewetten zijn vaak het middel om atheïsten, humanisten en vrijdenkers aan te pakken. In Onder Ongelovigen geven Boris van der Ham, voorzitter van het Humanistisch Verbond en documentairemaker Dorothée Forma deze vaak vergeten groep een gezicht. (meer…)