Televisie

Nieuwe kinderserie met Elmo en Koekiemonster

De FurchesterDe NTR zendt vanaf 21 december de kinderserie The Furchester Hotel uit. Een serie voor drie- tot zesjarigen die zich afspeelt in een hotel dat wordt gerund door een hechte familie van vrolijke, incompetente monsters: de familie Furchester-Fuzz. De serie introduceert nieuwe karakters, naast de vertrouwde Sesamstraat-figuren Elmo en Koekiemonster. (meer…)

Radio

Gerard Ekdom organiseert BBQ voor luisteraars

Gerard EkdomGerard Ekdom organiseert een Winter BBQ voor zijn luisteraars. Op vrijdag 11 december wordt de Parade in Den Bosch omgetoverd tot een winterwonderland met kerstbomen, schaatsbanen, vuurkorven en eetkraampjes. Omlijst met muziek, live-optredens, een rokende BBQ en een stevig ontbijt. (meer…)

Online

GTST-locaties te bezoeken via Meerdijk app

MeerdijkOp 23 november lanceerde GTST haar nieuwe GTST Meerdijk app, die toegang geeft tot de fictieve locaties uit de serie. Via de gratis app, die beschikbaar is voor iOS en Android, kunnen fans virtueel door Meerdijk lopen, een kijkje nemen in De Rozenboom of op bezoek gaan bij Boks. (meer…)

In Productie

Van Hagelslag naar Halal

van hagelslag naar halalIn Van Hagelslag naar Halal reizen drie Nederlandse, tot de islam bekeerde jongeren, samen met hun niet-moslim moeders, door het Midden-Oosten. Onder leiding van Arie Boomsma proberen ze meer begrip voor elkaar te krijgen. (meer…)