Televisie

Bridget Maasland wordt het gezicht van Net5

Bridget MaaslandBridget Maasland is vanavond voor het laatst te zien als presentatrice van Shownieuws. De presentatrice neemt afscheid omdat ze het gezicht van Net5 wordt. Daar gaat ze onder andere het reality-programma Bridget in Hollywood maken en het verslag van de Oscar-uitreiking presenteren. (meer…)

Radio

Twaalfde editie 3FM Awards uitgebreider dan ooit

3FM AwardsNPO 3FM reikt maandag 28 maart in Tivoli Utrecht de 3FM Awards uit. Het muziekfeest is dit jaar uitgebreider dan ooit. Op vijf verschillende podia van TivoliVredenburg zijn er ruim twintig optredens van een half uur, onder andere van Chef’Special, The Common Linnets, Kovacs, Sef, Causes en Lucas Hamming. (meer…)

Online

Nederlandse YouTubers in hitlijst

YouTubeDennis Doeland is gestart met het samenstellen van een hitlijst met de meest succesvolle YouTubers in Nederland. Hij begon afgelopen donderdag met zo’n 30 YouTubers in een overzicht. Puur om eerste beeld te krijgen hoe de vloggers ten opzichte van elkaar presteren. (meer…)

In Productie

De Meldkamer

De MeldkamerHet realityprogramma De Meldkamer geeft een kijkje achter de schermen van politiemeldingen, alarmcentrales en hulpverleners. Er komen uiteenlopende meldingen binnen zoals gewelddadige overvallen, mishandeling, straatroof en inbraak. Met behulp van cameratoezicht, verborgen camera’s en geluidsmateriaal probeert de politie de criminelen op te pakken, voordat het echt uit de hand loopt. (meer…)