Televisie

Jongensboek Infostrada

Peter  MichielZe kennen elkaar al ruim dertig jaar, sinds de vijfde klas van het VWO op het Coornhert Lyceum in Haarlem. Of ze destijds goed waren in Geschiedenis blijft gissen, maar Peter Bruggink en Michiel van Duijvendijk, beiden 46, hebben die inmiddels wel geschreven, met hoofdletter. (meer…)

Radio

Radiostations vangen bot bij College van Beroep

RadioHet College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) deed donderdag uitspraak in een aantal hoger beroepen over vergunningen voor commerciële radio-omroep. De vergunningen voor Sky Radio, Qmusic en Radio 538 zijn in 2011 verlengd onder de oplegging van een eenmalig bedrag. (meer…)

Online

Zoomin.TV en NewBeTV werken samen

Jeroen Koopman (NewBeTV) en Jan Riemens (Zoomin.TV)NewBeTV en Zoomin.TV starten een samenwerking waarin een nieuw genre online formats dagelijks in ruim 40 landen en 17 verschillende talen kan worden gereproduceerd en gedistribueerd. Tijdens de MIPCOM in Cannes hebben Jeroen Koopman (NewBeTV) en Jan Riemens (Zoomin.TV) een overeenkomst gesloten. (meer…)

In Productie

Disney Jonge Garde

DisneyDisney Jonge Garde gaar over zes studenten die een exclusieve kook- en horeca opleiding volgen. De leerlingen worden klaargestoomd voor een carrière in het restaurantleven. Sophie, Thomas, Levi, Marie-Elise, Caroline en Aram beginnen vol goede moed en leren meer dan alleen koken. (meer…)