Televisie

Klokhuis Werelderfgoeddag in Rotterdam

Het KlokhuisHet Klokhuis organiseert, in samenwerking met Stichting Werelderfgoed Nederland, op 5 maart de Klokhuis Werelderfgoeddag in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Een dag vol activiteiten en workshops die betrekking hebben op de tien werelderfgoederen in Nederland. (meer…)

Radio

Twaalfde editie 3FM Awards uitgebreider dan ooit

3FM AwardsNPO 3FM reikt maandag 28 maart in Tivoli Utrecht de 3FM Awards uit. Het muziekfeest is dit jaar uitgebreider dan ooit. Op vijf verschillende podia van TivoliVredenburg zijn er ruim twintig optredens van een half uur, onder andere van Chef’Special, The Common Linnets, Kovacs, Sef, Causes en Lucas Hamming. (meer…)

Online

VPRO lanceert gratis media-app

VPRO KoosVPRO Koos is vanaf vandaag beschikbaar voor smartphone en tablet. De nieuwe, gratis media-app van de VPRO serveert elke dag vijf tips om te lezen, kijken of luisteren. Nu beschikbaar voor iOS en binnenkort voor Android. (meer…)

In Productie

De Meldkamer

De MeldkamerHet realityprogramma De Meldkamer geeft een kijkje achter de schermen van politiemeldingen, alarmcentrales en hulpverleners. Er komen uiteenlopende meldingen binnen zoals gewelddadige overvallen, mishandeling, straatroof en inbraak. Met behulp van cameratoezicht, verborgen camera’s en geluidsmateriaal probeert de politie de criminelen op te pakken, voordat het echt uit de hand loopt. (meer…)