Televisie

Van de vloer: Eva Mulder

Eva MulderOver de bediening van een autocue wordt in omroepland vaak laatdunkend gedacht. Men veronderstelt dat het een kwestie is van stomweg aan een wieltje draaien. Technisch is dat misschien zo, maar met een professioneel autocue operator als Eva Mulder verloopt een opname of live uitzending een stuk soepeler. (meer…)

Radio

Vakvrouw: Roosmarijn Reijmer

Roosmarijn ReijmerDe nieuwste muziek op een presenteerblaadje? 3FM-discjockey Roosmarijn Reijmer scheidt met alle liefde het kaf van het koren. Met de vernieuwingsslag bij 3FM schoof haar programma 3voor12 Radio een uurtje naar voren. “Van ‘Hoe-was-je-avond?’ naar ‘Hoe-ís-je-avond?’ Een wereld van verschil.” (meer…)

Online

Arie Boomsma gaat YouTube-kanaal lanceren

Arie BoomsmaArie Boomsma werkt met tv-producent Endemol aan een eigen YouTube-kanaal over sport. Op Twitter meldt hij: ‘Spannende plannen aan het bespreken met Endemol, @vondelgym en @kbiri #sportplatform #youtube #video’. (meer…)

In Productie

2 Doc Onder Ongelovigen

Onder OngelovigenHet aantal ongelovigen in de wereld groeit. De religieuze agressie tegen hen ook. Blasfemiewetten zijn vaak het middel om atheïsten, humanisten en vrijdenkers aan te pakken. In Onder Ongelovigen geven Boris van der Ham, voorzitter van het Humanistisch Verbond en documentairemaker Dorothée Forma deze vaak vergeten groep een gezicht. (meer…)