Televisie

Personeel Omroep Friesland voert actie

Omrop FryslânDe medewerkers van Omroep Friesland (‘Omrop Fryslân’) zijn maandag begonnen met een actie voor het behoud van hun zelfstandige regionale omroep. Ze doen dat met radio- en televisiespotjes met de slogan ‘Ús taal, Ús Omrop’. (meer…)

Radio

Tom Staal presenteert Bij Gebrek aan Beter

Tom StaalTom Staal presenteert voor PowNed het nieuwe programma Bij Gebrek aan Beter op NPO Radio 1. Staal werkte tot september 2013 voor de website GeenStijl.nl en stapte daarna over naar PowNed, waar hij betrokken was bij diverse tv-programma’s. (meer…)

Online

User generated content bij Veronica

7 seconds of fameVeronica is de eerste Nederlandse zender die video’s van kijkers als vast onderdeel meeneemt in de programmering. Vanaf afgelopen weekend kan iedereen zijn of haar zelfgemaakte video insturen via www.veronicatv.nl/filmpje en ‘7 seconds of fame’ pakken op de zender. (meer…)

In Productie

2Doc De bond tegen vloeken

Bond tegen vloekenVoor het eerst in haar honderd jarige bestaan is er een documentaire gemaakt over de Bond tegen vloeken. De Bond is een uniek Nederlands fenomeen en voert al sinds 1917 strijd tegen godslastering. Regisseur Luuk Bouwman raakte gefascineerd door de wonderlijke missie van de Bond: het tegengaan van vloeken en lelijke taal. (meer…)