Televisie

Pensioenfonds PNO stapt af van vaste premie

PNOHet mediapensioenfonds PNO stapt af van een vaste pensioenpremie voor alle deelnemers. Vanaf januari moeten bedrijven met veel oude werknemers meer afdragen dan bedrijven met veel jonge werknemers. Het verschil loopt op tot 15 procent. (meer…)

Radio

Gerard Ekdom organiseert BBQ voor luisteraars

Gerard EkdomGerard Ekdom organiseert een Winter BBQ voor zijn luisteraars. Op vrijdag 11 december wordt de Parade in Den Bosch omgetoverd tot een winterwonderland met kerstbomen, schaatsbanen, vuurkorven en eetkraampjes. Omlijst met muziek, live-optredens, een rokende BBQ en een stevig ontbijt. (meer…)

Online

GTST-locaties te bezoeken via Meerdijk app

MeerdijkOp 23 november lanceerde GTST haar nieuwe GTST Meerdijk app, die toegang geeft tot de fictieve locaties uit de serie. Via de gratis app, die beschikbaar is voor iOS en Android, kunnen fans virtueel door Meerdijk lopen, een kijkje nemen in De Rozenboom of op bezoek gaan bij Boks. (meer…)

In Productie

Van Hagelslag naar Halal

van hagelslag naar halalIn Van Hagelslag naar Halal reizen drie Nederlandse, tot de islam bekeerde jongeren, samen met hun niet-moslim moeders, door het Midden-Oosten. Onder leiding van Arie Boomsma proberen ze meer begrip voor elkaar te krijgen. (meer…)