Televisie

Ruud Gullit analist bij SBS6

Ruud GullitRuud Gullit gaat bij SBS6 Champions League-wedstrijden analyseren. Eerder werd al bekend dat ook Ronald de Boer die rol op zich zal nemen. Volgens Toine van Peperstraten, die de Champions League op toerbeurt presenteert met Jan Joost van Gangelen, blijft het niet bij twee analisten. (meer…)

Radio

Roger Sanchez naar Fresh FM

Roger SanchezFresh FM heeft vanaf zondag een nieuwe programmering. De zender voegt een aantal nieuwe presentatoren toe aan het team, onder wie de Amerikaanse dj Roger Sanchez. (meer…)

Online

Webserie De Thuiszorgman op npo3lab.nl

De ThuiszorgmanIn de nieuwe VPRO Dorst webserie De Thuiszorgman toont Miguel Narings het belang van thuiszorg door de kijker mee te nemen naar zijn cliënten. Al poetsend geeft hij een inkijk in het leven van hulpbehoevende mensen. Hoe voelt het om afhankelijk te zijn van anderen? (meer…)

In Productie

Van luizenleven naar luiers

Beau en RobbieIn Van luizenleven naar luiers volgen we jonge aanstaande ouders uit alle lagen van de bevolking die aan het begin van een totaal nieuw leven staan. Hun eerste kindje is op komst en dat betekent dat ze de hippe feestjes en verre reizen moeten inruilen voor poepluiers en slapeloze nachten. (meer…)