Televisie

Pipo de Clown terug op tv

Pipo de clownVan Hoorne Entertainment en Belinda Meuldijk, de dochter van Pipo de Clown-schrijver Wim Meuldijk, hebben een contract getekend waarin de rechten van Pipo de Clown worden ondergebracht bij het familie-entertainmentbedrijf. (meer…)

Radio

Humberto Tan krijgt programma op Radio 10

Humberto TanIn de maand oktober is Humberto Tan op de zaterdagavonden met zijn eigen radioprogramma te horen op Radio 10. In aanloop naar het event Let’s Dance in Ziggo Dome maakt Tan in oktober op de zaterdagen tussen 22.00 en 00.00 uur een radioprogramma met de beste discoclassics. (meer…)

Online

Refugee Republic wint Storytelling Competitie

Refugee RepublicRefugee Republic (De Volkskrant/Submarine Channel) heeft de eerste NFF Digital Storytelling Award 2015 gewonnen. Dat maakte juryvoorzitter Gabrielle Kuiper bekend. Deze competitie maakt voor het eerst deel uit van het Interactive & Games programma tijdens het Nederlands Film Festival. (meer…)

In Productie

Disney Jonge Garde

DisneyDisney Jonge Garde gaar over zes studenten die een exclusieve kook- en horeca opleiding volgen. De leerlingen worden klaargestoomd voor een carrière in het restaurantleven. Sophie, Thomas, Levi, Marie-Elise, Caroline en Aram beginnen vol goede moed en leren meer dan alleen koken. (meer…)