Televisie

Dennis en Valerio moeten opleiding redden

Dennis Storm, Valerio ZenoTv-presentatoren Dennis Storm en Valerio Zeno moeten de opleiding Communicatiewetenschappen van Wageningen Universiteit gaan redden. Ze worden ingeschakeld voor de werving van nieuwe studenten. (meer…)

Radio

Kamp verlengt radiofrequenties met vijf jaar

henkkamp201Minister Henk Kamp van Economische Zaken gaat de huidige frequenties voor commerciële radiostations met vijf jaar verlengen. Hij komt daarmee tegemoet aan een uitdrukkelijke wens van de Tweede Kamer, die tegen Kamps plan was om de frequenties in 2017 te veilen. (meer…)

Online

Arie Boomsma gaat YouTube-kanaal lanceren

Arie BoomsmaArie Boomsma werkt met tv-producent Endemol aan een eigen YouTube-kanaal over sport. Op Twitter meldt hij: ‘Spannende plannen aan het bespreken met Endemol, @vondelgym en @kbiri #sportplatform #youtube #video’. (meer…)

In Productie

2 Doc Onder Ongelovigen

Onder OngelovigenHet aantal ongelovigen in de wereld groeit. De religieuze agressie tegen hen ook. Blasfemiewetten zijn vaak het middel om atheïsten, humanisten en vrijdenkers aan te pakken. In Onder Ongelovigen geven Boris van der Ham, voorzitter van het Humanistisch Verbond en documentairemaker Dorothée Forma deze vaak vergeten groep een gezicht. (meer…)