Televisie

Agentschap Telecom actief tijdens Tour de France

Agentschap TelecomOm te zorgen dat ook bij de Tour de France zonder zorgen gebruik kan worden gemaakt van draadloze communicatie, zet Agentschap Telecom weer alle zeilen bij. Van 1 tot en met 5 juli is het een drukte van belang in de ether tussen Utrecht en Zeeland. (meer…)

Radio

Kamp houdt vast aan veilen radiofrequenties

Henk KampMinister Henk Kamp van Economische Zaken houdt vast aan zijn plan om de frequenties voor commerciële radiostations vanaf 2017 opnieuw te gaan veilen. Dat meldde hij donderdag in de Tweede Kamer. (meer…)

Online

Yiro maakt Touring La France voor RTL XL

YiroHet sportplatform Yiro, een van de content creators van RTL MCN, produceert vanaf 4 juli Touring La France voor RTL XL. Sportfanaten Len Koeman en Jean-Paul Rison zullen op het moment dat de wielrenners Nederland verlaten met slechts een rugzak en een tent achter het peloton aan reizen. (meer…)

In Productie

2Doc De bond tegen vloeken

Bond tegen vloekenVoor het eerst in haar honderd jarige bestaan is er een documentaire gemaakt over de Bond tegen vloeken. De Bond is een uniek Nederlands fenomeen en voert al sinds 1917 strijd tegen godslastering. Regisseur Luuk Bouwman raakte gefascineerd door de wonderlijke missie van de Bond: het tegengaan van vloeken en lelijke taal. (meer…)